Massage Zeeuws Vlaanderen, Zeeland

Massages 
mail: ahimsa@zeelandnet.nl
☎︎ 0117-851279
      
                                                                

Afbeelding invoegen  

Een Ontspannende massage 
wordt gegeven met warme olie.
Dit kan een volledige lichaamsmassage zijn of alleen bv. rug, schouders, benen, etc. De nadruk ligt hierbij op de ontspanning.

Afbeelding invoegen
 
 
Een Sportmassage 
 is in alle opzichten intensiever als een ontspannende massage, waarbij vaak extra de nadruk wordt gelegd op die spiergroepen die op dat moment de meeste aandacht nodig hebben.
 
Afbeelding invoegen
 
Een stoelmassage
is ter algehele ontspanning waarbij ook meerdere drukpunten worden toegepast. Ook is deze massage laagdrempelig omdat er altijd over de kleding heen gemasseerd wordt.

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Een Chinflex ® voetmassage 
is een weldaad voor lichaam en geest, gebaseerd op de oude originele chinese voetmassage. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, weerspiegelt zich in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
De meridiaanbanen en accupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieŽn worden gemasseerd. 
( Meridianen vormen samen met hun accupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

Bovendien kun je als extra mogelijkheid kiezen voor een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang en vermindert door de speciale kruiden ook spier- en gewrichtsklachten.
 
Handreflexzone massage:
 
De reflexen (reflex = weerspiegeling).
De drukpunten op handen en voeten weerspiegelen alle delen van het lichaam, zowel die aan de buitenkant als die binnenin het lichaam.
In de traditionele geneeskunde is een reflex een spontane reactie op een prikkel die door een zenuw wordt opgevangen, waarna de boodschap wordt doorgezonden naar de ruggengraat en weer terug naar het betreffende lichaamsdeel, zonder dat de hersens erbij betrokken zijn.
Dit is een rechtstreekse communicatieverbinding met het zenuwstelsel.
Stimulering van een punt kan een respons oproepen via de zenuwen van het lichaam.
Op deze wijze is aan te tonen of een bepaalde lichaamsfunctie al dan niet normaal is.
film Ahimsa Body Oil
 contact
Afbeelding invoegen